duminică, 7 iulie 2013

Dor de duminica

E duminica. E singura mea zi libera, si deja s-a dus o gramada din ea, fara sa o simt asa cum trebuie.

In general, nu-mi place sa ma intorc la trecut. Nu sunt chiar genul care stie sa priveasca inainte sau sa guste adevarata savoare a prezentului, a clipei, dar nici in trecut nu-mi place sa traiesc. Dar acum mi-e dor de el. Mi-e dor de trecut. Mi-e dor de facultate.

Funny thing, cand eram in facultate, mi se parea oribil. Dar acum mi-e dor si-mi vine sa ma intorc, cateodata, la acea viata. Chiar si la aceea din ultimul an, din camera albastra, cand traiam intr-o mare dezordine, extrem de haotic, si alaturi de oameni discutabili.

De viata din primii trei nici nu mai vorbesc. Aveam totul acolo, desi nu eram prea fericit, again, la acel moment. Aveam o camera decent, cu televizor, frigider si baie proprie (un plus destul de mare), aveam bucatarie unde mai mult din nevoie, imi mai exersam din cand in cand, abilitatile culinare.

Aveam timp, si disponibilitatea de a pierde din somn fara sa ma gandesc ca-mi trebuie pentru ziua urmatoare, sau chiar de a face o noapte alba.

Mi-e dor de scoala si m-as intoarce sa mai fac una, desi am facut-o foarte greu si pe asta pe care o scot prin piele acum. Ciudat, mi-e dor de scoala desi nu mi-a placut scoala niciodata... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !