duminică, 14 iulie 2013

Echilibru si "normalitate"

Mi-ar placea si mie sa fiu un om echilibrat. Dar nu sunt...

Mi-ar placea sa merg maine la pescuit, macar pentru a dormi, pe ceva verde si viu, langa o apa. Dar nu ma duc, pentru ca prefer sa dorm.

Mi-ar placea sa nu ma duc poimaine la munca. Si totusi o sa ma duc. Imi vine in cap un proverb, sau ceva de genul. Cica e mai bine sa te uzezi, decat sa ruginesti. Sunt destul de de acord. Dar cu toate astea, m-as uza in alta parte. Tare fain ar fi sa ajung la un moment dat sa nu mai fac lucrurile pentru ca trebuie. Atunci as putea mai bine sa le fac, sa le inteleg, sau sa nu le fac si sa nu le inteleg. Dar sansele sunt destul de minime.

Ma uit pe alte bloguri si observ un lucru esential. Ca sa ai succes trebuie sa scrii pentru altii. Eu prefer in continuare sa scriu pentru mine. Pentru perseverenta pe care mi-am promis-o.

E trecut de ora 1 si desi ar fi bine sa ma odihnesc, sa ma refac, aleg sa mai stau, sa mai privesc putin, inapoi si inainte.

La mine acasa se-ntampla un festival. Al berii. Nu sunt mare fan, dar am ajuns si eu acolo in seara asta. A fost ok. Bere, oameni faini si muzica destul de buna. Doua trupe am vazut, si tot doua mi-au placut. Prima a fost Electric Fence. Si a doua Timpuri noi. Mi-au placut, dar nu m-au dat pe spate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !