vineri, 18 aprilie 2014

4 principii pentru un plus de fericire si impacare de sine


Oamenii fericiti traiesc cu un alt suflu. Pentru ca sunt multumiti si impacati cu ceea ce au, isi duc viata invaluiti de o stare pozitiva, iar asta nu poate sa faca decat bine.

Toata lumea vrea sa fie asa, toti incercam sa copiem acest model, pentru ca este unul de succes. Insa prea putini chiar reusesc. Pentru ca de multe ori traim in confuzie, pacaliti de trendurile dictate de societate.

Omul fericit ignora trendul societatii si se axeaza mai mult pe propria persoana, pe interior, fara prea multe griji fata de exterior, fata de gura lumii.

Iata 4 dintre cele mai bune sfaturi de la oamenii satisfacuti de propria persoana si viata, pe care le poti urma si tu, fara niciun impediment :


1. E ceva normal sa ai probleme
Viata compusa numai din lapte si miere nu exista. Nici macar in basme. Problemele sunt o parte fireasca din viata noastra si trebuie sa le imbratisam pentru a le putea intelege si rezolva cat mai repede si mai bine.

2. Parerea altora nu conteaza
Cel mai important lucru si singurul care conteaza este ceea ce crezi tu despre tine. Asadar cel mai bine ar fi sa lucrezi mai intai la relatia cu tine insuti. Daca reusesti sa te cunosti mai bine si sa evoluezi pe plan personal, automat si relatiile cu ceilalti vor inflori.

3. Munca pe branci nu garanteaza succesul
Exista un proverb, care spune ca degeaba ai muschi, daca nu ai creier. Daca muncesti prea mult, nu vei mai fi in stare sa te bucuri pe deplin de eforturile depuse. Si atunci, daca se intampla asa, cu ce rost o mai faci ?

4. Nu-ti lipseste nimic, ai toate calitatile !
Este foarte usor sa gasesti motive sa stai degeaba si sa bati pasul pe loc.
Adevarul este ca daca ai putina vointa, poti evolua oricat de jos te-ai afla. Asteptarea nu te ajuta cu nimic. Actioneaza !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !