duminică, 13 aprilie 2014

Cum sa imbunatatesti o relatie1. Intoarce-te la origini.
Toate relatiile sunt frumoase la inceput. Daca relatia cu partenera sau partenerul tau a cazut intr-un cot de umbra, o buna metoda de a risipi norii este sa incepi sa faci din nou lucrurile pe care le faceai la inceput. 

2. Cere ceea ce vrei. 
Intr-adevar, odata cu trecerea timpului, ajungeti sa va cunoasteti din ce in ce mai bine, si multe lucruri vor veni de la sine. Dar multe nu inseamna nici totul, nici intotdeauna. Asadar vor mai exista si momente in care nu veti fi pe aceeasi lungime de unda, iar atunci trebuie sa-i ceri partenerului ceea ce ai nevoie. 

3. Nu intra in sfera rutinei.
Evita sa transformi in rutina timpul petrecut impreuna. Fii creativ si nu te rezuma doar la clisee de genul "cina si film" sau simple iesiri in oras. Exista numeroase alte posibilitati. Cauta-le si incearca-le. In general, sa incerci lucruri noi aduce satisfactii destul de mari. 

4. Detaseaza-te de problemele de zi cu zi. 
Problemele de la munca si din viata in general ne pot afecta serios relatia cu partenerul. De aceea trebuie sa te detasezi de ele, sa te gandesti ca vei fi afectat mai rau daca te lasi tot timpul presat de astfel de greutati. Ele vor tot acolo si urmatoarea zi. Iar daca te detasezi si traiesti clipe frumoase la sfarsit de zi, acest lucru iti poate aduce inspiratia de care ai atata nevoie pentru a depasi obstacolele care iti opun rezistenta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !