duminică, 27 aprilie 2014

Imbunatateste orice in doar 5 pasi facil de urmat


Indiferent ca vrei sa-ti imbunatatesti cariera, sanatatea sau pe tine insuti, exista cateva obiceiuri pe care trebuie sa ti le creezi, pentru a reusi cat mai repede si la un nivel cat mai inalt. Garantia este data de oamenii de succes, care au recunoscut ca
toti cei patru pasi de mai jos fac parte din reteta gloriei lor :

1. Colaboreaza cu oameni care gandesc la fel ca tine.
Gaseste oameni cu aceleasi pareri sau aspiratii ca si tine si colaboreaza cu ei in scopul unor beneficii comune. Bazeaza-te pe principiul "unde-s multi, puterea creste", si toata lumea va avea de castigat.
Multu oameni de succes au dezvaluit ca o important cheie in realizarile lor este apartenenta la un grup de minti superioare, din mijlocul caruia s-au nascut rezolvari la multe impedimenente. Grupul de minti superioare nu e nimic altceva decat un brain-storming intre mai multe oameni cu scopuri comune.

2. Ramai tot timpul responsabil.
Daca ai nevoie de o schimbare, noteaza motivul ei, citeste-le si reciteste-l cat mai des, si asa te vei responsabiliza sa reusesti. Pentru si mai multe sanse de reusita, noteaza si cand, cum si unde vei produce schimbarea.

3. Nu te grabi.
Pentru ca o activitate sa devina obicei, trebuie sa-l repeti cel putin 4 saptamani. Asadar, daca iti propui sa asimilezi mai multe obiceiuri, ai rabdare si ia-le pe rand. Alege unul si practica-l riguros cel putin 4 saptamani. Numai dupa ce il vei simti inradacinat in tine (prin faptul ca il vei practica de la sine) poti trece la urmatorul.

4. Schimba-ti mentalitatea si nu te lasa doborat de micile obstacole care iti vor iesi in cale.
Multi oameni gloriosi au recunoscut ca marile lor victorii au venit dupa infrangere. Au pierdut batalii, dar au castigat razboiul.
Este foarte usor sa confunzi batalia cu razboiul. Dar daca reusesti sa nu cazi in plasa si sa perseverezi chiar si in momentele pline de obstacole, succesul este aproape garantat.

5. Recompenseaza-te !
De fiecare data cand simti ca ai realizat ceva, este foarte bine sa te recompensezi, pentru ca recompensele te ajuta sa nu te opresti si sa mergi mai departe, spre atingerea unui nivel mai inalt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !