sâmbătă, 5 aprilie 2014

Vrei sa slabesti ? Afla ce greseala mare s-ar putea sa faci


Foarte multi dintre noi vrem sa slabim, pentru ca surplusul de greutate inseamna numeroase aspecte neplacute, printre care :
- O stare precara de sanatate, pentru ca surplusul de grasime afecteaza in primul rand inima si ne impinge la sedentarism.
- Un aspect fizic neplacut, pentru ca frumusetea este asociata in zilele noastre cu o greutate ideala (link catre gr ideala. )
- Depresie, anxietate si inconfort, pentru ca ai mai mult decat poti duce.

Pentru ca acesti factori, impreuna cu altii din aceeasi tabara, se resimt, chiar si cele mai delasatoare persoane se apuca la un moment dat de treaba.

Asadar te apuci de treaba, si uneori tragi nu doar tare, ci chiar foarte tare, din dorinta de a-ti realiza scopul.

Dar la scurt timp renunti, din cauza ca rezultatele nu apar, sau apar dar nu in masura in care te asteptai.

Exista doua motive pentru care se intampla asa :


Stresul si felul in care iti percepi procesul de slabire.

Nu te mai stresa, nu te mai presa cu asteptari nerealiste. In primul rand, priveste-te realist si obiectiv, si poate ca vei ajunge sa vezi ca e foarte greu sa faci din magar armasar. Poti evolua, dar pana la o limita. Intr-adevar, uneori limitele pot fi depasite, dar mai intai propuneti sa atingi acea limita.

Propune-ti in primul rand sa te simti mai bine si sa fii mai sanatos. Miscarea aduce o stare de bine. Misca-te sa te simti bine si propune-ti sa slabesti sanatos. Asta inseamna, de regula, destul de incet. Incet, dar frumos si corect.

Slabitul sanatos se face doar prin alimentatie echilibrata si sport.

Realizarile vor fi mici, dar daca perseverezi, ele vor fi veni, si cu cat inaintezi, cu atat mai dese vor fi. Nu cauta sa umpli paharul succesului dintr-o data. Un pahar plin nu e nimic mai mult decat o multime de picaturi. Pretuieste si strange fiecare picatura, pentru a umple paharul. Asadar bucura-te de fiecare realizare, oricat de mica.

Lasa cantarul deoparte si inceteaza sa verifici in fiecare minut daca ai mai slabit vreun pic. Rezultatele nu vin niciodata peste noapte, oricat ar fi de mici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !