duminică, 4 mai 2014

7 lucruri pe care le poti invata de la oamenii de succes


Oamenii de succes : 

1. Stiu sa mearga mai departe.
Cu atat mai mult atunci cand esti impotmolit, daca stai pe loc, vei ramane in urma. Mult mai in urma, asa ca cel mai bine e sa mergi mai departe si sa inaintezi, sa cauti soarele dupa ploaie.

2. Stiu ca esecul este parte dintr-un succes viitor. 
Multi dintre cei care au resuit spectaculos in diferite domenii, au facut-o doar
dupa ce s-au incapatanat sa nu renunte, cand totul parea pierdut si fara iesire. Dar ei n-au pierdut speranta si au perseverat, suflu cu care au reusit sa cucereasca cele mai inalte culmi ale succesului.

3. Stiu sa vada o parte buna in orice.
Pesimismul nu aduce nimic bun, si nu este niciodata total. Cu un punct de vedere corect, poti vedea in orice nereusita o samanta ce poate inflori intr-o forma de succes.

4. Isi folosesc teama pentru a-si motiva actiunile.
In loc sa se inchida intr-un colt si sa ramana lipsiti de ajutor, oamenii puternici actioneaza si se lupta cu problemele, de teama ca acestea sa nu-i rapuna pana la un punct in care greselile nu mai pot fi redresate.

5. Sunt perseverenti si hotarati cu scopurile lor.
Pentru a atinge un tel, trebuie sa devii una cu el, sa-l ai in minte mereu si tot ce faci sa fie in legatura cu scopul tau si in favoarea lui.

6. Nu se adapteaza la lume, ci adapteaza lumea la ei.
Cand te apuci sa faci ceva, trebuie sa crezi ca il vei face atat de bine incat vei aduce lumea la tine si o vei schimba , nu sa te duci tu la ea sa-i faci pe plac.
Cu totii stim cine a fost Steve Jobs. A fost un geniu. Fara el Apple nu ar fi fost ceea ce este. La inceputurile sale, intrebat fiind daca vrea sa faca o cercetare de piata, Steve a spus : "Nu, intrucat clientii nu stiu ce vor pana cand nu le aratam noi." Si astfel nu s-a adaptat lumii, si a adaptat lumea la el.

7. Nu fac lucruri pe care nu vor sa le faca.
Daca incepi sa faci compromisuri, vei ajunge sa uiti cine esti si ce vrei, si in cele din urma te vei prinde undeva printre randurile traducerii visului tau in realitate, insa o realitate care nu va fi a ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !