sâmbătă, 10 mai 2014

Cum iesim dintr-o pasa proasta ?


Ce faci in momentul cand te cuprinde o stare de spirit negativa compusa din ganduri si idei negre ? Te simti dominat si orice atentat la gasirea unei solutii nu pare nimic altceva decat o scrisoare fara adresa, care nu va fi citita niciodata si cu care nu va rezona nimeni si nimic.

Dar nu trebuie sa ne dam batuti. Trebuie sa ne dam timp si rabdare, pentru ca metode exista multe. Cel mai greu este sa le punem in practica, mai ales daca ne grabim. 

Din punctul de vedere al multor specialisti, cele mai simple metode de a iesi din impasul pesimismului sunt realismul si repetitia. Mai departe vom vorbi putin despre ele

Realismul :
De multe ori, "dracul nu e chiar atat de negru" ! Privind cu realism asupra problemei sau problemelor, putem vedea mai bine si mai usor solutiile pe care le putem adopta pentru a schimba lucrurile, aducandu-le de pe minus pe plus. 

Repetitia : 
Repetitia are un rol foarte important in ceea ce gandim sau reusim sa realizam.
Adevaratii performeri  se antreneaza intens pentru a reusi sa se mentina la nivel inalt sau pentru a evolua. Iar antrenamentul nu este nimic altceva decat repetitie. 
Chiar si starea de spirit poate fi antrenata ; trebuie doar sa repeti in minte ca ai puterea si iti doresti sa depasesti obstacolele. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !