joi, 5 iunie 2014

2 calitati pe care trebuie sa le ai pentru a reusi intr-o functie de conducere


1. Alegerea
Este foarte important sa stii sa alegi atat oamenii cu care vei colabora, cat si pe cei care vor munci pentru tine. Ideal ar fi ca si cei din urma sa colaboreze, nu doar sa munceasca. In aceste alegeri depinde mult ce
fel de personalitate ai. Unii prefera oameni capriciosi dar foarte priceputi, altii prefera oameni mai putin priceputi, dar foarte loaili si muncitori. Decizia sta in mainile tale. Depinde mult de ceea ce esti. Ai putea sa vrei o gogoasa si sa spui : "vreau o gogoasa. Nu stiu, nu ma intereseaza cum o faci, dar pana la ora x vreau o gogoasa si vreau sa fie delicioasa. " Sau s-ar putea sa vrei aceeasi gogoasa, dar sa spui : "Vreau o gogoasa. Trebuie sa faci asa, asa si asa si va iesi delicioasa. Trebuie sa respecti indicatiile mele si totul va fi bine. " Adevarul tau unde e ? Pentru multi dintre noi, adevarul se situeaza undeva la mijloc. Nici prea nepriceput, dar nici prea capricios.

2. Organizare si flexibilitate.
Sa poti sa faci un plan si sa fii capabil sa schimbi pe parcurs, daca e cazul.
In general, un plan depinde de multi factori relativi, care nu pot fi intotdeauna anticipati.
E foarte important sa fii deschis la genul acesta de flexibilitate, insa principial trebuie sa te bazezi pe planuri bine gandite, si sa mergi fix pe ele, cand acest lucru este realizabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !