luni, 16 iunie 2014

Cum iti poate aduce bani mersul pe bicicleta


Bicicleta nu e doar sanatoasa, ci si banoasa. Bicicleta te consuma pe tine. Esti combustibilul ei si cu cat te consumi mai mult, cu atat mai mult te vei transforma, evoluand intr-un tu mai bun, mai capabil fizic si mai sanatos per ansamblu. In plus, mersul pe bicicleta nu numai ca nu te costa nimic, ci chiar iti poate aduce bani.
Iata cateva motive foarte importante pentru care ar trebui sa alegi bicicleta atat pentru sanatate, cat si pentru bani  :
1. Poti avea un job in care trebuie sa te misti pe bicicleta. Doua exemple foarte bune sunt meseriile de postas si curier pe bicicleta. Curietarul e mai palpitant si spectaculos, pentru ca de cele mai multe ori esti contra-timp, trebuind sa ajungi la destinatie in cel mai scurt timp posibil.
2. Mersul pe bicicleta nu este scump deloc. Daca ceva nu scoate prea multi bani din buzunarul tau, in comparatie cu alte variamte care ar scoate mai multi, e ca si cum acest mijloc de transport ar baga bani in visteria ta. Daca nu esti foarte pretentios, iti poti lua o bicicleta foarte ok la un pret bun.
3. Vei fi mai sanatos.
Mersul pe bicicleta implica miscare. Miscare este  benefica pentru corpul uman. Miscarea inseamna sanatate. Cu cat ajungi mai rar la medic, cu atat vei cheltui mai putin pe medicamente si tratamente, si astfel vei avea mai multi bani pentru alte lucruri.
Alege sa te tratezi prin miscare, nu prin medicamente.  Miscarea este gratis si iti ofera in plus ceva extraordinar : placere si senzatia de libertate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !