luni, 15 septembrie 2014

Cum se scrie un review de film

Pasul 1 : vezi filmul
O singura data daca vrei sa scrii despre el cu entuziasm, de doua ori daca vrei sa scrii despre el cu mai putin entuziasm dar cu mai multa profunzime.

Pasul 2 : date generale
Aici trebuie sa oferi cateva informatii referitoare la data aparitiei, genul filmului, actorii principali, cheltuieli de productie, durata realizarii lui, s.a.m.d.- orice crezi tu ca e important sa-i dai de stire cititorului.

Pasul 3 : o scurta descriere a continutului
Aici trebuie sa faci un scurt, foarte scurt rezumat, in care sa captezi esentialul filmului, adica sa spui cum incepe si in general cam despre ce e vorba in el, ce subiect trateaza.

Pasul 4 : impresii personale 
Acum a venit momentul sa-ti lasi si mai evident amprenta. Aici vei scrie despre ce ti-a placut cel mai mult, ce te-a impresionat sau ce te-a dezamagit.

Pasul 5 : poster si/sau trailer
Unul din aceste elemente, posterul sau trailerul, nu trebuie sa lipseasca din articolul tau. Pentru ca trebuie sa arati despre ce vorbesti.

p.s.: limiteaza-ti textul, nu scrie foarte mult, cine te citeste nu vrea sa-i povestesti tot filmul, doar sa afle cateva idei, sau poate una singura, care sa-l faca sa dea play filmului respectiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !