miercuri, 17 septembrie 2014

De ce Keanu Reeves este nu doar un actor foarte bun, ci si un om de admirat


Intr-o zi de zapping la tv, am dat peste o emisiune in care se vorbea despre Keanu Reeves. Emisiunea era pe final, insa am reusit sa aflu cateva lucruri foarte frumoase despre el, care m-au facut sa fac acest articol si astfel sa ti le impartasesc si tie. 

Reeves, al carui nume are o semnificatie interesanta ("o briza linistitoare deasupra muntilor"), a renuntat, pe vremea cand nu era foarte cunoscut,  in cel putin doua filme la onorariul sau, pentru ca
productiile respective sa-si permita sa aduca pe unii actori celebri. 
Aceste gesturi si acest mod frumos de a gandi se pare ca i-au purtat noroc, viitorul apropiat aducandu-i nu mai putin de 204 milioane de dolari, si asta doar din succesul inregistrat cu seriile Matrix. Se pare ca nici acesti bani nu i-a acontat pe deplin, zvonindu-se ca ar fi facut cadou cate o motocicleta Harley Davidson fiecarui cascador. 

Intrebat la un moment dat despre bani, Keanu a spus : "Banii sunt chiar ultimul lucru la care ma gandesc. Nu ma preocupa prea tare acest aspect. Cu ce am deja as putea sa traiesc cateva secole." 

De ce altii, care si ei la randul lor au mai mult decat suficient, sunt atat de lacomi !?

2 comentarii:

  1. Lacomia e boala grea, multi probabil se "obisnuiesc" sa stranga teancuri peste teancuri. Parca din ce in ce mai rar vad sau aud de oameni care privesc dincolo de bariera financiara. Daca intr-adevar e adevarat ce s-a spus despre Keanu Reeves, atunci jos palaria pentru el. Oricum, la cate a patit omul in viata, nu e de mirare ca nu prea il mai intereseaza banii si imparte cu altii ceea ce castiga. Trying to attract good karma.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca incearca intr-adevar o reabilitare, o impacare cu soarta care se pare ca i-a fost potrivnica in multe cazuri. Sau poate ca pur si simplu este un om bun in esenta.

      Ștergere

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !