vineri, 5 septembrie 2014

Exemplu de sport ieftin cu beneficii multiple


In unele cazuri, nu trebuie sa cheltui prea multi bani ca sa faci sport si sa  atragi multiple beneficii pentru sanatatea ta. Exista mai multe posibilitati, dar de aceasta data va invit sa faceti cunostiinta cu saritul cu coarda.
Este o metoda de a face sport cu putine resurse. Pretul unei corzi nu este prea mare, iar coarda nu se degradeaza prea repede. Daca vrei, iti poti reduce cheltuiala pana la zero, pentru ca
iti poti confectiona o coarda foarte usor, dintr-un material reciclabil, cum ar fi o sfoara sau un cablu cauciucat. Desi ieftin, saritul cu coarda este o metoda de miscare foarte eficienta. Saritul cu coarda este nelipsit din antrenamentele boxerilor. Asta reprezinta un motiv pentru care puteti urma fara dubiu exemplul, boxul fiind unul dintre cele mai complexe sporturi.
Saritul cu coarda este o metoda de cardio excelenta care te va ajuta sa arzi o multime de calorii si in plus fata de alte metode cardio, iti va stimula si creierul, pentru ca iti cere sa fii atent atunci cand executi sariturile pe care le poti executa oricand si oriunde, fiind o activitate care nu necesita conditii speciale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !