sâmbătă, 6 septembrie 2014

Se pot face bani făcând ceea ce îti place ?


Cred că da. Dar nu cred că e ușor, indiferent de vârstă sau rang social. 

Deși cred că e posibil, eu unul nu cunosc pe nimeni care să-si câștige traiul dintr-o activitate pe care o desfășoară cu plăcere, cu reală plăcere si lipsă de stres. Pentru că exemplele concrete nu sunt atât de vizibile și nu se întâlnesc la tot pasul, dacă întrebi oamenii despre aceasta posibilitate de a-si câstiga pâinea făcând ceva plăcut, vei fi lovit de un mare zid de scepticism si reticență. 

Important pentru reusita este sa nu tii pentru tine ceea ce stii. Esti pasionat de biciclete si stii sa le repari sau sa le intretii ca la carte ? Deschide-ti un atelier si fa-ti o meserie din asta, nu doar un hobby. Iti place sa gatesti si mancarurile tale sunt apreciate de toti cei care le consuma ? Poate ca ar trebui sa-ti faci un restaurant, sau sa scrii carti de bucate. 
Stii sa mesteresti prin casa si ti s-a dus vorba in asa fel incat tot mai multi vecini apeleaza la priceperea ta ? Poate ca ar trebui sa faci ceva ca ei sa apeleze de-acum incolo la firma ta, iar tu sa fii recompensat cu mai mult decat un multumesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !