marți, 28 octombrie 2014

Cu ce se intretine mai bine aspectul barbii ?


Sunteti genul care nu prea agreati barbieritul cu lama, si va place mai mult sa purtati barba ? 

Anul trecut v-as fi recomandat un instrument de la Gillette, numit Gillette ProGlide Styler, si v-as fi spus despre el ca va va ajuta sa va ingrijiti foarte usor barba. Tocmai il cumparasem atat pentru mine, cat si pentru un prieten ( 2 bucati, sa nu credeti altceva ), si eram de-a dreptul entuziasmat, pentru ca adevarul e ca si-a facut foarte bine treaba la inceput.
 Dar micul aparat ce combina un aparat de ras cu unul de tuns, intr-un design compact, placut si ergonomic, nu s-a dovedit prea fiabil. Dupa un an de ziele se simte ca nu mai are aceeasi putere, chiar daca ii pun cele mai bune baterii existente pe piata. Asa ca nu va mai recomand asa ceva, sau daca vreti s-o spun altfel, va recomand sa cumparati orice alt aparat de ingrijit barba, inafara de acesta. De fapt, nici nu cred ca mai exista pe piata. 

Eu in prezent imi scurtez barba cu o masina de tuns Philips, care isi face foarte bine treaba. Este precisa, taie bine si are un acumulator care tine indeajuns pentru cel putin 2 tunsori in toata regula. In plus se poate folosi si cu firul in priza, in caz ca ramai fara baterie si nu ai terminat ceea ce ai inceput cu barba sau parul tau. Insa daca ar fi sa-mi iau un aparat exclusiv pentru ingrijirea barbii, cred ca m-am orienta spre modelul Remington PG400.

Ce v-am spus pana acum sunt doar parerile mele. Sunteti liberi sa explorati oferta bogata in produse de acest gen si sa-l alegeti pe cel care credeti ca vi se potriveste cel mai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !