vineri, 17 octombrie 2014

Django Unchained, un film bun de Quentin Tarantino


Django Unchained este un western extraordinar scris si regizat de Quentin Tarantino, cunoscutul regizor care de aceasta data, dupa umila mea parere, s-a intrecut pe sine. Desi nu-mi plac westernurile in general, pe acesta vi-l pot recomanda, pentru ca nu e un western clasic. Nici n-ar putea, avand in vedere ca s-a aflat Quentin Tarantino la butoane. Daca va plac cele clasice si pe deasupra n-ati vazut niciodata un film marca Tarantino, s-ar putea sa nu simtiti savoarea recomandarii mele. Altfel, veti fi incantati, sunt sigur :)

Ideea fimului e destul de simpla : Django este un sclav care printr-o conjunctura favorabila ajunge proprietatea lui Dr. King Schultz, vanator de recompense. Acesta ii propune targul de a-i reda libertatea in schimbul ajutorului de a-i gasi pe infractorii pe care ii cauta, dar pe care nu-i vazuse niciodata. Libertatea plus o suma de bani, ceea ce face mai mult decat evident faptul ca Django a fost de acord intr-o clipita. 
Insa intre cei doi se va stabili un parteneriat mai lung decat o singura misiune. Doctorul King vede in Django talent de vanator de recompense, si decide sa-l instruiasca si sa-l ajute in marea sa aventura, aceea de a incerca sa-si gaseasca si rascumpere sotia. 

Django este interpretat de Jamie Foxx, actor care pur si simplu m-a incantat. La fel si Cristoph Waltz alias Dr. King Schultz, care face si el un rol de exceptie.

Vizionare placuta !

sursa foto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !