miercuri, 15 octombrie 2014

Gandeste fix pe dos !


Gandeste fix pe dos este o carte cu pagini groase, ca de revista, si coperti solide, caracteristici ce denota calitate de executie. 

Cartea se situeaza undeva la granita dintre un produs de marketing si literatura. Textul este putin din punct de vedere cantitativ, dar calitatea lui este mare, indemnand la reflectie si meditatie. Pe romaneste, te pune pe ganduri. 

"Gandeste fix pe dos" promite in inceputul sau ca explica avantajele de a lua decizii gresite. E mult spus, desi arata avantaje ale unor decizii care se pot considera gresite. 


Deciziile nu sunt niciodata luate cu premisa ca sunt gresite. Prezumtia unei decizii este intotdeauna ori de corectitudine si idealism, ori de alegere a raului cel mai mic. 

Ceea ce putem invata cu adevarat din aceasta carte este ca nu este gresit sa fii impotriva curentului si ca reusind intr-un mod neconventional  , te poti bucura de un succes mult mai rasunator. 

Recomand cartea pentru ca este usoara, oricine poate invata ceva din ea sau se poate bucura citind-o si pentru ca este genul de carte care merita pastrata in biblioteca, pentru ca de fiecare data cand te vei intoarce la ea, nu te vei plictisi.  


Puteti gasi cartea la Emag, Merita s-o cumparati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !