vineri, 31 octombrie 2014

Istoria tombolei de la Stanley Bet la care am participat si eu.

De curand s-a deschis o noua  agentie de pariuri Stanley Bet, exact vizavi de blocul in care stau cu chirie in Craiova. 

Pentru a atrage cat mai multi clienti, noua agentie a organizat un concurs cu tragere la sorti. La fiecare bilet de pariuri in valoare de 5 lei, primeai un tichet pe care trebuia sa-l completezi si sa-l bagi intr-o urna. Ca la votare, ca tot se apropie marele eveniment, doar ca aici la Stanley n-a fost cazul de stampile.


Cred ca am bagat si eu in urna vreo 10 taloane, sperand ca cine stie, poate am noroc si castig premiul cel mare, un televizor modern.

Astazi s-a facut extragerea si m-am dus si eu la fata locului.
Din pacate nu am castigat nici macar unul din premiile mai mici, adica una din cele 3 mingi de fotbal.

Extragerea a fost corecta, dar parca...parca nu stiu ce sa zic. Ideea e ca in ultimele minute de dinainte de extragere, un domn a venit cu un teanc mare de taloane (cateva sute cred) si le-a introdus in urna.
Inca o data, nu pot sa spun ca extragerea n-a fost corecta. Fata care a extras a amwstecat bine in urna de fiecare data cand a ales castigatorii mingilor si pe cel al televizorului.

Televizorul a fost luat de cel cu sutele de taloane, iar mingile de doi baieti aflati in agentie , plus inca unul care a fost sunat si a indeplinit conditia de-a veni la fata locului in 5 minute.

Restul e cancan. Sa va iasa biletele !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !