joi, 30 octombrie 2014

Unii s-ar bucura sa se rastoarne lumea cu fundul in sus

Se pare ca mersul bun al lucrurilor nu avantajeaza pe nimeni. Daca s-ar rasturna lumea cu fundul in sus, exista  oameni care s-ar bucura si ar tine-o numai in petreceri pe tema asta, neobservand haosul care s-ar crea in jurul tuturor.

Mainile si picioarele ar devenei creierul. Profesorul ar deveni subalternul elevului, inginerul ar deveni subalternul muncitorului necalificat, agentul de paza si politistul ar deveni inferiorul talharului si chiar il va premia de fiecare data cand comite un act infractional, si asa mai departe.

O gramada de retardati vor dicta oamenilor cu scoala si educatie ce sa faca si cum sa faca. Ma refer mai mult la situatia dintre elev si profesor. De bine de rau, muncitorul necalificat e absolvit de aceasta prezumtie, pentru ca multi dintre ei au o doza de respect si bun simt, ceea ce ii face mai realisti.

Va fi minunat.  Desi ati crede ca intr-un punct se va rupe lantul de iubire si se vor afla in fata unei situatii fara iesire, nu va fi deloc asa, pentru ca si ceilalti reprezentanti mai mult sau mai putin de seama ai societatii vor fi inlocuiti cu diversi aspiranti ce privesc cerul si nu-l vad chiar asa de departe. Asadar, s-ar putea ca pe viitor cetateanul turmentat sa aibe un cuvant greu de spus.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !