joi, 6 noiembrie 2014

De ce ar trebui sa mergem la vot ori de cate ori avem ocazia


Orice scrutin inseamna o decizie majora pentru tara noastra. O decizie care ar trebui sa stea in primul rand in mainile cetatenilor.

Pentru ca noi sa avem dreptul la vot pe care il avem in ziua de azi, multi romani, adevarati patrioti, au luptat pana la moarte. Rezultatele majore ale luptelor lor au fost aceste drepturi pe care le avem azi : sa traim intr-o tara libera, in care sa fim cat mai putin ingraditi si sa avem libertate de alegere.
 Ar trebui sa mergem la vot cel putin din respect pentru cei care au luptat sa ne ofere acest drept.

Ar trebui sa mergem la vot pentru a arata ca facem parte si vrem sa facem parte cat mai mult din aceasta tara.

Nu fii comod. E o zi la cativa ani. Chiar poti s-o faci, si n-o sa-ti fie prea greu. Mergi la sectia de votare si uita-te bine la oamenii din jurul tau. Cu ei poti face casa buna. Scoate-ti prietenii la vot si arata-le ca-i mai bine sa faca coalitie cu oamenii care vor sa conteze. Nu stiu daca contam cu adevarat, insa numai aratand ca vrem sa contam, vom ajunge s-o si facem intr-o zi.

Dorinta de-a conta nu ti-o poti exprima decat in sectia de votare, punand stampila pe un candidat favorit, sau pur si simplu acordand un vot nul. Un vot nul inseamna de o mie de ori mai mult decat o neprezentare la vot. Inseamna ca ai luat o atitudine, care e a ta si va fi respectata, pe cand daca nu te prezinti la vot, inseamna pur si simplu ca ai ales sa nu-ti pese.

Eu unul am sa merg la vot si am inteles de mult ca mergand sa votez fac ceea ce trebuie.

Cat despre voi, pana la urma va ramane tot la decizia voastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !