miercuri, 26 noiembrie 2014

Decizie surprinzatoare luata de firma ZARA


Brandul Zara a luat o decizie destul de rar intalnita in domeniul in care activeaza.

In Romania, ca si in multe alte tari ale lumii, exista multi fani ai casei de moda spaniole. Insa pot sta linistiti. Zara nu pleaca din Romania si nici din Europa.

Decizia surprinzatoare pe care a luat-o se refera la Venezuela. Compania spaniola a decis sa-si vanda marga cu portia intrucat ii este foarte greu sa aprovizioneze stocurile. Prin urmare, clientii Zara din Venezuela nu vor mai putea cumpara mai mult de 5 articole pe luna.


In Venezuela hainele Zara au preturi mult mai mici decat in alte tari, fapt ce genereaza vanzari masive.

La noi in Romania hainele Zara nu sunt ieftine, dar nici cele mai scumpe.

Imi place firma Zara. Nu prea imi permit sa cumpar de la ei, desi au multe lucruri frumoase in care m-as imbraca cu placere.
Insa daca nu-mi permit eu, nu inseamna ca sunt scumpe. Intr-adevar, unele articole sunt scumpe, dar au si multe produse la care se practica un pret corect. As putea sa va dau 3 exemple de produse pe care merita sa dai banii la Zara :

1. Camasile
O camasa de ocazie costa undeva la 100 lei prin majoritatea magazinelor fara pretentii. La Zara costa 180 lei, dar merita din plin acesti bani. Cu o c roiala buna si un material de calitate, diferenta e uriasa si te vei simti foarte bine in ea, chit c-ai platit aproape dublu.

In general lucrurile bune costa, dar daca sunt cu adevarat bune, atunci merita totii banii.

2. Jeansii
O pereche de Jeansi fara prea mari pretentii costa prin magazine undeva intre 100-120 lei. La Zara vei plati 150 lei pentru o pereche, pret despre care pot sa spun ca e foarte bun, avand in vedere ca sunt genul de jeansi care se gasesc destul de greu : clasici, slim fit, design simplu si calitate buna a materialului.

3. Costumele
Decat sa dai 350 de lei pe un costum no-name, mai bine te duci si dai 550 la Zara. Trust me, n-o sa cumperi doar un nume, ci si un renume care se rasfrange in calitate si bun gust.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !