luni, 17 noiembrie 2014

Recomandare de film : Into the white


Un film exceptional, dupa parerea mea. O poveste inspirata din realitate.

Nemtii si Englezii se luptau pentru teritoriul Norvegiei, pentru stapanirea resurselor acestei tari. Trei piloti germani se prabusesc in pustietate, in munti, dar au norocul de-a gasi o cabana parasita, si se refugiaza acolo. La scurt timp dupa ei, la cabana sosesc si doi englezi, desigur, inamici de-ai lor.


Relatiile sunt tensionate la inceput, dar in cele din urma ajung sa se inteleaga, realizand ca e lucrul cel mai bun de facut, din moment ce erau deja intr-o situatie neplacuta.

Ai observat ca in toate filmele cu soldati, acestiau pretuiesc foarte tare tigarile ? Si in acest film, la un moment dat unul din englezi scoate patru tigari si le ofera si celorlalti. Tigarile sunt resimtite si aici, ca un adevarat deliciu. Cate una de fiecare, pentru ca al cincilea, cel mai tanar dintre germani, nu se simtea prea bine in acel moment (vei vedea tu de ce). Intrebat de unde are tigarile, soldatul englez spune ca le pastra pentru momentul in care vor ajunge la mare, dar s-a razgandit intre timp, concluzionand ca situatia in care se aflau era mult mai potrivita. Mi-a placut mult momentul asta.

Cam atat de spus despre acest film, consider ca-i de ajuns. Restul meriti sa vezi cu ochii tai :).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !