marți, 30 decembrie 2014

cateva diverse in plus, cu un plus de bere

Adevarul e unic. Versiunile lui induc in eroare.

Mi-a fost odata asa de lene, incat am baut bere ca sa nu mai fiu nevoit sa-mi pun apa in pahar din bidonul de 5L. Ce-i drept, bidonul de 5L nu e foarte simplu de manevrat.
Daca tot am atins subiectul bere, sa mai ramanem un pic la el. Cele mai bune beri cu alcool mi se par Heineken, Carlsberg si Stella Artois. Cea mai buna bere fara alcool e Bira Moretti.
Cea mai multa bere intr-o singura seara am baut-o undeva prin facultate - eram cu 2 colegi si ne-am delectat fiecare cu cate 10 halbe. Stiu ca ne-am spus multe lucruri frumoase atunci, dar nu mai imi amintesc nici macar unul. Cred ca erau chestii de genul ce-o sa facem noi in viitor, dupa ce terminam facultatea, dupa ce ne angajam, dupa ce ne casatorim si facem copii :)). Acum realizez ca atat eu, cat si ei, impreuna cu multi altii, aveam multe naivitati in cap.
La bere conteaza mult de cum iti merge in acel moment. Uneori usa e deschisa iti merge la casa sufletului, alteori usa e incuiata si nu-ti place, indiferent la ce mancare o bei. Sau cel putin asa e in cazul meu.
Ultima data cand am baut bere a fost acum 2 zile, de ziua mea. A fost Heineken si a fost buna, cu toate ca n-as zice c-a ajuns la casa sufletului. Tu cand ai baut ultima data bere ? Tie cand si cum iti place berea ? Care sunt cele mai bune 3 beri pe care le stii tu ? Cate beri ai baut cel mai mult intr-o singura sesiune ? Sunt intrebari la care nu m-ar deranja sa-mi raspunzi, ba chiar mi-ar face placere.

Experientele frumoase n-ar trebuie sa fie obositoare. Multe sunt.

Cam atat. Va doresc sa fiti fericiti. Sa faceti ceea ce va place, cu suflet.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !