miercuri, 10 decembrie 2014

Cateva idei de cadouri si posibili destinatari


1.Rama foto cu carlig pentru agatat - as cumpara-o pentru mine ; mi-as pune sensul in ea si uite asa mi-as agata haina cu mai mare placere.

2. Masina de cusut - pentru mame si bunici. Eu as alege intotdeauna firma Singer.

3. Cutie pentru ceai - foarte faina ; are 6 compartimente si e construita din lemn negru ; imi place mult. As lua-o pentru casa, as face-o cadou casei :)

4. Turnul vesel - un joc de baut, pentru adulti. Am si eu acest joc acasa, doar ca nu e de baut. L-am luat din Kaufland si are piesele din plastic, nu din lemn. Si nu are pahare cum e cel din link, pentru ca nu e de baut, e just for fun. Desigur, poate fi transformat. Regula jocului e simpla : cu piesele se construieste un turn, apoi ideea e sa iei cate o piesa de jos si s-o duci sus, cu o singura mana. In acest fel, rezistenta turnului slabeste cu fiecare mutare. Cel care strica turnul incercand sa scoata sau sa aseze o piesa, pierde. In varianta de baut, cel care pierde trebuie sa bea.

5. Pix magic Roller FriXion LX - pentru cei care au nevoie de utilitatea pe care o oferta, si vor in acelasi timp calitate, stil si culoare.

6. Puzzle 3D radiocomandat - pentru copiii care au parintii la indemana sau pentru parinti care sunt dispusi sa fie la indemana copiilor.

7. Lopata pentru zapada - pentru mine sau pentru oricine are masina si n-are lopata pentru sezonul rece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !