vineri, 19 decembrie 2014

ce nu-mi placea la Corsa C 1.0 la inceput

Corsa 1.0 este prima si actuala mea masina. An fabricatie 2002, motor in 3 cilindri ce dezvolta 58 de cai putere, ceea ce s-ar putea rezuma spunand ca nu e cine stie ce. Nu e cine stie ce, dar e masina mea, si o apreciez pentru asta. In cele ce urmeaza, cateva pareri de la inceput si completari raportat la cum au decurs lucrurile pana la momentul prezent.

1. In treptele doi si trei are niste vibratii destul de puternice si enervante. Din pacate, sunt mari sanse sa se intample nu pentru ca ar avea vreo problema, ci pentru ca "asa e ea". As fi preferat sa fie o problema si sa ma coste, dar sa se rezolve. Dar asta e, daca va trebui, am sa ma obisnuiesc, ca nu am ce face.

Am realizat intre timp, din pacate, ca nu am ce face. Asa e masina, trepideaza de zici ca se rupe-n doua, mai ales la 2500 de ture. Dar pot sa spun ca m-am obisnuit. Nu neg insa ca mi-as dori alta masina, daca mi-as permite. Dar momentan nu imi permit, asa ca ma multumesc cu ce am.  

2. Imi da senzatia ca are o constructie oblica (sau cam asa ceva), cu botul inclinat in fata, si asta nu se simte deloc bine, cel putin in cazul meu.

Asta cu botul inclinat pot sa spun ori ca e doar o senzatie care trece, ori ca e adevarat dar in timp te obisnuiesti cu ea si nu ti se mai pare asa ciudat. 

3. Semnalizatorul este putin stricat si cateodata sare din stanga in drepta, semnalizeaza singur cand iei viraj, etc. Asta e... e totusi o masina veche de 11 ani. Il voi schimba in viitorul apropiat.

Semnalizatorul era intr-adevar stricat, dar schimbarea lui unul in stare mai buna, luat de la dezmembrari, a fost o sarcina usoara chiar si pentru mine, un om destul de nepriceput.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !