miercuri, 3 decembrie 2014

Ce trebuie luat in considerare cand iti faci un site web


Ca sa-ti faci un site web, trebuie sa mergi la un programator web sau la o firma specializata pe asa ceva.
Impreuna cu ideile si cerintele tale, pagina de internet va fi realizata exact asa cum o doresti, suta la suta pe placul tau.

Daca ai nevoie de un site simplu, gen blog sau pagina de socializare, fara prea multe pretentii, poti scuti ceva bani si iti poti face un site pe una din platformele gratuite, cum sunt de exemplu blogger sau wordpress si altele de acest gen.
Desigur, pentru a iesi bine vei avea nevoie si aici de putina consultanta specializata, insa costurile vor fi mult mai mici. 

Indiferent ce alegi, pentru a-l urca pe net si sa-l pui la dispozitia publicului, vei avea nevoie neaparat de doua lucruri : unu, un domeniu personalizat si doi, un hosting bun.
Un domeniu personalizat denota seriozitate, pofesionalism si usureaza accesul pe site, pentru ca va fi compus dintr-un cuvant simplu si sugestiv, atat pentru tine cat si pentru utilizator. 

Hosting-ul este si el foarte important, pentru ca de el depinde, intr-o buna masura, felul in care se misca site-ul. Degeaba ai un site bun si cu informatii interesante pe el, daca nu se misca bine. Blocarile, sacadarile si raspunsurile intarziate vor enerva utilizatorul si in cele din urma el va pleca, fara sa se mai intoarca, chiar daca gasise un continut bun. Si nici eu, nici tu, nu vrem sa se intample asta, nu-i asa ? Eu stiu sigur ca nu.

Pe langa aspectele de mai sus, nu trebuie neglijata partea de SEO. Viteza de incarcare a unui site este foarte importanta in optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !