joi, 18 decembrie 2014

Despre invitatiile de nunta

Ai o prietena, aveti o relatie de lunga durata, va intelegeti de minune, o iubesti si te iubeste, nu concepi viata fara ea. Esti un norocos, pe bune ! Si ce-ar mai ramane de facut ? Simplu: sa va casatoriti si sa faceti nunta. 

Unul dintre aspectele cele mai importante ale organizarii unei nunti il reprezinta, dupa parerea mea, invitatiile de nunta. Pentru ca ele sunt primul lucru cu care intra in contact prietenii tai, in legatura cu nunta.
  
Inainte de toate, inainte de cum ar trebui sa fie invitatiile de nunta, este foarte importante ca ele sa fie, sa existe si sa ajunga la fiecare prieten pe care-l ai si l-ai dori aproape, indiferent cat de sigur esti ca va fi sau nu va fi prezent la frumosul eveniment din viata ta. 
Foarte multe cupluri care isi fac nunta procedeaza tocmai invers cu invitatiile. Mai intai te intreaba daca vii sau nu, si apoi iti dau invitatia, desigur, numai daca ai raspuns afirmativ. Ori, asta e destul de gresit, dupa parerea mea ! E un mod neadecvat si neelegant de a proceda si de a-ti trata prietenii, mai ales in contextul unui eveniment atat de special.
Asadar, daca iti respecti prietenii si daca te respecti pe tine insuti, veti da invitatii tuturor celor pe care iti doresti sa fie partasi la petrecere, rugandu-i sa-ti confirme daca vor veni sau nu, pana la un termen precizat in textul invitatiei. 

Acum, ca am specificat c-ar fi frumos sa dai invitatii tuturor, ajungem si la cum ar trebui  ele sa fie. In viziunea mea, invitatiile de nunta ar trebui sa fie simple si elegante, dar in acelasi timp speciale si personalizate, in ton cu fiecare cuplu in parte. Mie de exemplu mi-ar placea sa aibe un text simplu si la obiect, cu o tenta extrem de subtila de romantism, redactat cu un font ce imita scrisul de mana cu stilou negru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !