miercuri, 10 decembrie 2014

Despre serios si neserios, despre prezent si viitor.

Conform paginademedia.ro, 4 ziare serioase vand impreuna putin peste 50 000 de bucati pe zi. Ziarul Click, care este un ziar de monden si scandal, vinde in jur de 100 000 pe zi. E o diferenta destul de mare si rusinoasa, pentru ca asta indica nivelul de cultura la care se gaseste poporul. Din pacate, multi oameni care ar cumpara acele ziare serioase nu si le mai pot permite in ziua de azi. Pentru ca vremurile sunt grele iar ei au ceva ceva in tartacuta, aleg sa cheltuie banii pe lucruri mai importante, ce tin de asigurarea unui confort decent de viata.

82 % dintre utilizatorii de "telefon destept" au descarcat cel putin o aplicatie si in medie au 17 aplicatii instalate. Mi se pare destul de fair procentul. Cred ca singurul om cu smartphone care n-a descarcat niciodata o aplicatie (avand intentie, ca s-ar putea sa fi reusit din greseala) este tata.

83 % dintre utilizatorii de "telefon inteligent" urmaresc continut video. 2015 va fi anul in care continutul video va atinge cote foarte mari. Aici nu stiu ce sa zic, pentru ca eu unul nu prea urmaresc continut video. Chiar nu stiu ce sa zic. Poate ca da, poate ca nu. Vom vedea, si fie vorba intre noi, nu ma intereseaza foarte tare.

Brandurile trebuie sa folosescă video cat mai mult pentru ca engagementul este imens. Va rog frumos, sa-mi spuna si mie cineva ce semnifica engagement.

Din fericire, viitorul este un drum deschis. Profita de asta !

Articolul pe care tocmai l-am incheiat reprezinta parerile mele cu privire la unele informatii pe care Ariel Constantinof ni le-a adus, mie si altor cititori, de la Future of Media, conferinta despre viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !