duminică, 28 decembrie 2014

Idei de cadouri pentru tineri intelectuali

1. O carte
Pentru un intelectual, chiar si tanar fiind, cartea nu mai are prea multe secrete. Insa el o iubeste mult si o va primi cu placere, mai ales daca ai grija sa alegi o carte speciala. Cartea AQUATIQUE poate fi un bun exemplu, insa din pacate nu este pentru toate buzunarele. Totusi sunt convins ca se pot gasi carti speciale si la preturi mai bune.

2. Un stilou sau un pix de calitate
Oamenii cu un anumit grad de cultura stiu sa aprecieze un instrument bun de scris si rareori vei gasi un pix de 2 lei in mana lor. Pentru ca se respecta, si asta fara a ajunge la snobism.
Recomandarea mea este firma Parker, brand de renume in acest domeniu al instrumentelor de scris premium.
La Parker vei gasi stilouri sau pixuri toate buzunarele, calitatea ramanand excelenta indiferent de pret.
Unii considera snobism sa dai o poala de bani pe un stilou sau pe un pix. Sunt de acord cu ei, insa numai intr-o anumita masura. Consider ca pentru cateva sute de lei platesti calitatea. Mai departe de aceste cateva sute, incepi intr-adevar sa o dai in snobism, ceea ce n-ar fi indicat :).
Modelul care se incadreaza in aceasta limita a bunului simt este Parker Vector, iar in acest sens va recomand atat pixul, cat si stiloul. Ambele au preturi sub 100 lei.
3. O agenda de calitate
Majoritatea intelectualilor, ca sunt tineri sau nu, se bazeaza mult pe agenda. Pun mare pret pe un program strict, facut cu mult inainte ca lucrurile sa se intample. In general, ei isi tin programul intr-o agenda clasica, de calitate.
Pentru mine, o agenda de calitate inseamna o carte in alb, bine legata, cu hartie buna si coperti sanatoase, imbracate in piele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !