vineri, 19 decembrie 2014

Money, money, money

Banii ne distrag atentia de la prea multe lucruri. Lucruri importante, esentiale, profunde si spirituale. Proverbul ca banii n-aduc fericirea e real. O avere colosala nu ne-ar face mai fericiti. Eventual mai cheltuitori. Multi stim asta, si totusi ne dorim si banii. De ce ? Poate pentru ca suntem haotici, poate pentru ca ne-am rupt intr-un asemenea hal de origini incat nu numai ca am devenit incapabili de a recunoaste adevaratele valori, ci le si respingem si le blamam drept non-valori. Poate ca d'aia.

Banii sunt necesari in ziua de azi, intrucat aproape totul se rezuma la ei. Nu prea mai poti sa faci troc, malai pe faina, sau ce vrei tu. Insa nu trebuie sa disperam. Daca ai strictul necesar, poti evolua. Totul e sa stii, totul e sa vrei.

Nu cred in frumusetea vietii scaldate in bani. Nu cred ca e un feeling prea ok sa-ti poti permite orice. Cred ca la inceput poate fi foarte fain, dar apoi o vei da in plictiseala si lipsa de rost.

Fericirea adevarata nu consta in acumulare, ci in daruire. Fii in armonie cu tine ! Fa cat mai multe lucruri pe gustul tau si imparte-le cu prietenii tai.

Banii intretin viata. Eu stiam ca oxigenul, dar si banii ce-i drept. E corect, dar nu ai nevoie de prea multi pentru asa ceva, mai ales daca stii sa faci alegerile corecte - aici intervine marea noastra problema : nu prea stim ce vrem....dar si cand vom afla...sa te tii bine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !