marți, 9 decembrie 2014

O discutie despre ciolan

Cel mai mult imi place ciolanul cu varza sau cu fasole. N-as putea sa ma decid care e mai tare. Desigur, in sensul de gustos.

Apoi, pe locul secund as pune ciolanul ala care m-ar ajuta sa nu ma mai chinui pe santier. Dar mai e mult pana acolo, si din pacate nu pot face nici macar o estimare vaga.

Am auzit numeroase discutii despre lumea buna a blogosferei, adica despre blogerii care reusesc sa castige foarte bine din treaba asta si despre cei mici care viseaza sa ajunga mari dar se vaita ca astia deja mari au imperiul lor si nu prea poti sa patrunzi in el. Ca astia mari mananca un ciolan mare si bun si nu vor sa-l imparta cu nimeni. Pardon, cu nimeni dintre cei mici.

Cat despre ciolan si cine are acces la el…problema nu e ca tu esti mic si ei sunt mari si cine crede ca e suficient sa scrii mult si mai ales bine, cum spun de multe ori blogerii mari, in ideea de-a se apara sau de-a parea un pic mai onesti decat sunt (nu zic ca nu sunt), se imbata cu apa rece. Bloggerii care reusesc cu adevarat nu sunt doar niste scriitori in online, ci sunt ceva mai mult de atat , sunt oameni de media care cunosc mediul in care traiesc si asa se intampla ca acest “cerc inchis” sa-i vrea, sa-i imbratiseze, sa-i ajute sa prospere, concluzionand, pe cifre, pe ce vreti voi sau nu, ca toata lumea a avut de castigat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !