miercuri, 10 decembrie 2014

O mancare calda nu se compara cu un calup de salam.

Ce mancam la munca ?

Pe teren vorbim, la capul locului si in miezul problemei.

Pai, in primul rand depinde unde e terenul. Daca e la tara, mananci ori ce aduci de acasa, ori ce cumperi de la magazin. In principiu, de la magazin poti cumpara doar conserve si mezeluri.

Dar daca terenul e la oras, situatia se schimba putin si devine ceva mai frumoasa. Si ceva mai scumpa, dar merita, pentru ca o mancare calda nu se compara cu un calup de salam ! 
Asadar, daca nu esti chirnog, la oras vei supravietui destul de frumos fara sa-ti aduci pachet de acasa, pentru ca in fiecare orasel vei gasi restaurante cat de cat decente, care iti vor oferi un meniu al zilei compus din doua feluri de mancare, la un pret ok.

La Turnu era Dunarea, cu meniu la 10 lei. Mancarea nu era extraordinara, dar era calda si stomacul se multumea mai mult cu ea decat cu calupul de salam.

Acum, la Craiova, este un restaurant fain din mai multe puncte de vedere. Pub 300 se numeste. Ei au meniu la 12 lei. Gatesc foarte bine si reusesc sa atinga un bun echilibru intre cantitate, calitate, pret si diversitate. Lunea, miercurea si vinerea e si mai bine, pentru ca au si desert inclus in meniu. Servirea este buna, mancarea vine repede - conteaza foarte mult cand lucrezi pe santier si esti presat de timp.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !