vineri, 26 decembrie 2014

Oameni si timp

Exista oameni carora daca nu le oferi libertate, ai mult de pierdut. Sunt oameni buni, dar au personalitate puternica si tocmai de aceea au nevoie de libertate. Ei pot aduce multe beneficii grupului, dar trebuie acceptata realitatea ca vor parea privilegiati, prin faptul ca trebuie sa le oferi o libertate mai mare, cel putin aparent. Altfel, vor deveni destul de rai si nu vor coopera, si sincer, cred ca nimeni nu ar avea nimic de castigat dintr-o asemenea situatie.

Pentru a fi un bun conducator, trebuie sa ai flerul de a-i recunoaste atat pe acesti oameni carora trebuie sa le oferi mai multa libertate, cat si pe cei cu care poti instaura un sistem de reguli care sa fie respectat cu strictete.

Timpul trece intr-adevar repede....parca ieri alergam sa iau examenele la facultate. Nu imi vine sa cred ca lucrez deja de mai bine de doi ani.  Mi se pare ca am acumulat putin, dar totusi mult fata de mostenirea care mi-a ramas de pe vremea studentiei.

Mai e foarte putin pana cand voi implini 25 de ani. Mi se pare ca am avut parte de destule lucruri bune pana acum, dar parca nu sunt acolo unde mi-as dori sa fiu. Sper doar ca intr-o zi voi putea indrepta aceste lucruri din mers...sper sa nu ajung in situatii imposibile.

4 comentarii:

 1. ah:) ..cred că ești un copil mumos :) și nu la fizic fac referire :)

  RăspundețiȘtergere
 2. la caracter :)..la gândire :)...ești un copil frumos :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ce sa zic, multumesc frumos daca senzatia asta ti-am lasat-o

   Ștergere

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !