luni, 15 decembrie 2014

Petrecerile pentru copii, atunci si acum


1. Petreceri de ziua copilului, fie ca este vorba de aniversare, fie ca-i onomastica (sarbatorirea numelui). 

2. Petreceri organizate cu ocazia unui eveniment educational, de exemplu finalizarea unui an de studiu.

Pe de o parte, nimic nu e nou sub soare, dar pe de alta, foarte multe lucruri s-au schimbat, odata cu trecerea timpului, marcata de o evolutie tehnologica extraordinara, cel putin in ultimii 10-15  ani. 
Nu sunt nici mare, nici mic, sunt undeva la mijloc, si poate de aceea ma simt putin ciudat  cand folosesc expresia "pe vremea mea". 
Pe vremea mea, zilele copiilor se faceau acasa, cu ceva prieteni mai apropiati, cu ceva pajituri, suc, mancare si binenteles, un frumos tort cu lumanari, pe care sarbatoritul trebuia sa le stinga dintr-o suflare, sa arata ca-i mare si voinic. 

Acum, poanta asta e trecuta rau de tot, atat pentru parinti, cat si pentru copii. Acum copii vor petreceri cu personaje din povesti sau din desenele lor animate, petreceri tematice sau show-uri cu animatori profesionisti pregatiti special atat pentru micii princhindei de cativa anisori, cat si pentru copii ce mai au putin si ating adolescenta. 


Si nu e greu sa organizezi o astfel de petrecere pentru copilul tau. Te ajuta internetul, ca-n multe alte situatii. Preturile nu sunt exagerate. Pentru multi poate reprezenta un mic efort, dar eu zic ca merita, ca-i un eveniment care nu-l traiesti in fiecare zi, ci doar una pe an, fiecare data fiind diferita. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !