vineri, 5 decembrie 2014

Top 5 piese de la Vocea Romaniei, runda 3 de live-uri

1. Show must go on - Queen
In seara asta am aflat de la Tudor Chirila ca Freddy Mercury era pe "patul de moarte"(foarte aproape de moarte) cand a creat aceasta piesa, show must go on. Din fericire, ajutat as putea spune si de harul sau divin, de mare artist, Freddy a reusit sa lase ceva dincolo de existenta sa fizica, asa cum sunt convins ca ne-ar placea tuturor sa ni se-ntample.

2. Perfect - Fuckin' Pink
Piesa asta imi aminteste de haosul interior cu care traiesc in ultimii ani de zile. Ma face sa ma simt bine cand o ascult, desi parca pune sare pe rana in acelasi timp in care alina.
Cu toate ca-mi place piesa, nu mi-a placut fata. Nu mi se pare de finala.

3. Let her go - Passenger
Piesa asta imi place tare mult.
De data asta n-as putea spune ca nu mi-a placut fata. Mi-a placut mult, insa doar in modul in care un barbat priveste o femeie. You know what I mean. Nu mi-a placut cum a cantat, cu toate ca e o tanara femeie foarte frumoasa. Vorba lui Tudor, ar fi fost mult mai bine daca ar fi avut o piesa de diva.

4. Dream on - Aerosmith
Imi place mult piesa asta si cred ca baiatul a reusit cat de cat sa se ridice la nivelul ei. N-a fost perfect, dar i-a facut fata, parerea mea. Cred ca e cel mai bun rocker de la Vocea Romaniei.

5. Sweet child o'mine - Guns&Roses
Desi s-a imbracat ca un papitoi, fostul politist din Congo m-a incantat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !