luni, 19 ianuarie 2015

Cateva idei despre ce se intampla in ultima vreme in fotbalul de la noi

A mai aparut un nou Mourinho in fotbal.  El este Mihai Teja, proasparul antrenor al cainilor rosii. Cred ca daca Mourinho ar primi cate 1 euro pentru fiecare "nou Mourinho", si-ar mai rotunji un pic conturile. Nu e exclus sa-l vedem un pic mai tarziu demis, pe motiv ca "noul Mourinho" a fost o caciula prea mare pentru el.

Ionel Ganea a fost intrebat despre incidentul trecut cu Mudura. Desigur, versiunea lui este ca el e baiat bun si a fost provocat. Oricat de provocat ar fi fost, gestul ramane inadmisibil.  In plus, Ganea a dorit sa adauge si faptul ca el a dat bani pentru casele sinistratilor, construite de Becali. E ok sa faci o fapta buna, dar daca te apuci sa te lauzi cu ea, cred ca nu vei mai primi aceleasi aprecieri.

Sanmartean este cand terfelit, cand periat de personajele fotbalului romanesc. Nu cred ca exista jucator care iti poate garanta ca va face diferenta exact atunci cand echipa are mai mare nevoie de asta. Totusi, nimeni nu poate contesta ca el este un jucator tehnic si creativ, care chiar si atunci cand pierde o minge, o poate face intr-un mod incantator, care place ochiului. Pana la urma cred ca e mai sanatos sa privim fotbalul mai mult  ca pe un spectacol si mai putin ca pe o afacere.

Sunt curios ce va face Gabi Tamas la Steaua. Mi-a placut intotdeauna de el si cred ca poate face fata fara probleme la Steaua.  Cred ca atata timp cat va juca bine, conducerea ii va tolera personalitatea de mare petrecaret. Tamas nu e de azi sau de ieri in fotbalul romanesc, si cred ca cei de la Steaua si-au asumat atat partile bune, cat si pe cele mai puțin bune.  In cazul in care realizarile in teren vor inceta sa apara, toate oalelor i se vor sparge in cap si micile lui escapade vor fi exagerate la maxim. Ramane de vazut.

Aducerea lui Tucudean mi se pare o varianta buna pentru Steaua, indiferent daca pleaca Keseru sau nu.

Mi se pare absurb cum unii jucatori care au iesit si ei putin pe-afara, raman ancorati in trecut si prefera sa stea pe tusa, decat sa se intoarca in liga 1 sa joace si sa incerce sa revina in forma buna. E si cazul lui Banel Nicolita, care evita sa semneze cu Otelul Galati. Pai daca nimeni nu mai da doi bani pe tine, du-te prietene la cel care da 1 ban si-ti ofera sansa sa arati ca inca mai poti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !