luni, 19 ianuarie 2015

O duminica banala spre buna.

Astazi a fost duminica. Zi libera, ziua lui Dumnezeu, cum imi place s-o numesc. 
Ieri a fost o zi foarte naspa, dar din fericire, a fost doar o zi in care ne-am gasit intr-o pasa mai proasta, eu facand prea multe greseli, altii avand prea multe pretentii. Astazi a fost mai bine, din fericire, cu toate ca putea fi si mai bine de-atat.

Azi am avut musafiri, si desi am avut ceva emotii pentru ca nu i-am mai vazut de mult, a fost ok si m-am bucurat ca i-am revazut. Sunt niste oameni foarte buni, putin diferiti de noi, dar in sensul bun.

Desi ma pot declara multumit de aceasta duminica, pot spune ca putea fi si mai bine decat a fost, daca m-as fi trezit mai devreme si as fi fost ceva mai activ. Daca ar fi sa schimb ceva la ziua de azi, cu asta as incepe, cu trezitul. Apoi, dupa ce ne-am fi trezit mai devreme, mi-ar fi placut sa mergem ori in padure la un baschet matinal, ori la pescuit. La baschet cred ca as fi avut ceva sanse sa fiu insotit, dar la pescuit, nu prea cred (de fapt stiu sigur).

In continuare am multe momente cand sunt un sclav al mancarii, iar asta nu-mi place si nu-mi face bine deloc. In ultima vreme m-am ingrasat putin, intr-un mod foarte nesanatos, si ar trebui sa incerc sa schimb asta. Uneori incerc si chiar reusesc, dar de cele mai multe ori, ca si azi, cad prada sigura mancarii si mananc cu mare apetit, mult mai mult decat ar fi nevoie, decat ar fi normal.  

Maine, sau mai bine zis azi, reincep munca. Job-ul e ok in ultima vreme, dar n-o sa mai tina mult asa. Vremea e frumoasa si cred ca e doar o chestiune de zile pana cand se vor redeschide santierele. Acest lucru ar insemna plecarea de acasa, lucru de care, fie vorba intre noi si restul lumii, m-am cam saturat fie si daca vorbim de zile. Pur si simplu vreau sa traiesc o singura viata, intr-un singur loc.


Cam atat pentru moment. Vorba aia : Om trai si om vedea. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !