miercuri, 14 ianuarie 2015

Cateringul din orasul meu

La mine in oras, exista doar cateva restaurante de catering. Bine, multe nici macar nu sunt specializate pe asa ceva, ci sunt simple restaurante care ofera pe desupra si livrari la domiciliu.

Saptamana trecuta aveam pofta de o pizza de pizzerie. Mi-am amintit de o pizzerie buna de la care mancam pizza frecvent, dar mai demult. Bun, am facut o comanda si era nerabdator sa mananc o pizza buna. Dar cand a sosit, dupa o perioada mult prea mare de timp (o ora), am avut neplacuta surpriza sa constat ca pizza nu mai era deloc asa cum o stiam eu. Inainte era printre cele mai bune din oras, cu un blat foarte gustos si bogata in ingrediente, la un pret foarte bun. Acum pot sa spun ca e cea mai proasta pizza din orasul meu si, culmea, printre cele mai scumpe.

Este oarecum normal ca un oras mic sa nu stea grozav cu oferta de catering, avand in vedere ca cererea raportata la numarul de locuitori, nu este foarte mare. Multi sunt adulti si batrani, categorie de oameni care nu apeleaza la astfel de servicii aproape deloc, sau foarte rar in orice caz.

Mi-ar fi placut sa locuiesc in Bucuresti sau intr-unul din orasele mari ale tarii noastre, pentru ca acolo ai de unde alege, indiferent ca vorbim de mancare sau alte lucruri.
Oferta de restaurante este foarte mare si nu vei avea nicio problema in momentul cand vei veni acasa extenuat, fara chef sa mai si gatesti.

Mai nou, de curand a intrat pe piata romaneasca, in marile orase, un serviciu foarte util numit foodpanda, care iti permite sa comanzi manare la domiciliu de la foarte multe restaurante,  dintr-o singura aplicatia pentru smartphone sau de pe site-ul. Ideea e ca ei creeaza parteneriate cu restaurantele si astfel s-ar putea sa gasesti oferte chiar mai bune decat preturile restaurantului in sine.

Cred ca as folosi frecvent foodpanda de pe telefonul meu mobil, dar ar fi disponibil si in micul meu oras sau daca as locui intr-unul din orasele in care serviciul e disponibil.

Tu ce parere ai despre foodpanda ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !