duminică, 11 ianuarie 2015

Ce este foodpanda ? Mie mi se pare util, tie ?

FoodPanda este un serviciu online cu ajutorul caruia poti comada mancare. FoodPanda  nu este un restaurant, ci mai multe, puse sub acelasi steag. FoodPanda este o punte care te leaga pe tine, un potential client, de o sumedenie de restaurante, oferindu-ti modalitati simple de comanda si promotii in avantajul tau.

Sincer, nu sunt mare fan catering, dar din cand in cand, de pofta sau fortat de imprejurari, mai fac cate o comanda, de regula de pizza. Fac si eu pizza destul de buna, dar cateodata am pofta de o pizza de restaurant, care e si ea buna, daca e luata de unde trebuie.

Alteori, pentru ca vin tarziu si obosit de la munca, si nu mai am nici timpul, nici energia sa-mi gatesc ceva, prefer sa fac o comanda la catering.

Imi place ideea de comanda online. Imi place ideea de-a avea mai multe restaurante, cu specific diferit, in acelasi site. Imi place ca la comanda online ai mai multe optiuni de plata. Nu de putine ori mi s-a intamplat sa vreau sa comand (telefonic) o pizza, dar sa n-o fac din cauza ca nu aveam suficienti bani cash in buzunar, iar drumul pana la bancomat era prea lung. Sincer, pentru mine, de multe ori drumul pana la bancomant este lung chiar si atunci cand bancomatul se afla in blocul de peste strada (se intampla asta la Craiova).

Mai mult, este foarte fain ca foodpanda exista si sub forma de aplicatie pentru smartphone, disponibila atat pentru iOS, cat si pentru android sau windows phone.
Mi se pare foarte utila aplicatia, avand in vedere ca tot mai multi oameni sunt tentati sa renunte la calculatoare si sa foloseasca din ce in ce mai mult smartphone-ul, care cu aplicatiile potrivite poate satisface foarte multe nevoi. Cu siguranta, pentru satisfacerea nevoii de mancare buna si diversificata, ai nevoie de foodpanda.

Pentru mai multe detalii despre foodpanda, accesati link-ul pe care vi l-am lasat un pic mai sus. Voi ce credeti ? E util ? V-ar fi de ajutor sa aveti aplicatia pe telefon ? Eu intuiesc ca raspunsul vostru e da, mai ales daca locuiti intr-unul din orasele in care foodpanda este disponibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !