joi, 15 ianuarie 2015

Ce iti trebuie ca sa faci primul milion

M-am uitat intr-o zi la o emisiune pe Nat Geo parca, unde se explica un fel de formula magica prin care poti sa faci un milion. In emisiune se explicau urmatoarele:

Ca sa ai succes, iti trebuie in primul rand adaptabilitate. Pentru ca trebuie sa pornesti de undeva, si nu e cazul sa faci fite. Porneste de undeva, cu ce ai, si fa modificarile spre bine, spre mai sus, ulterior, din mers, cand se va putea.

Dupa adaptabilitate, renuntam la ierarhie si doar le vom numi pe celelalte. Dar ar fi bine sa fie si ele prezente in tolba ta cu surprize.

E un concept denumit in engleza "Thinking outside the box". El inseamna sa fii gata sa incalci ceva reguli pentru a gasi solutia, sa gandesti diferit, fara sa te limitezi. Sa inventezi solutia daca ea nu exista deja.

Perseverenta - Sa te gandesti in primul rand la "a face". Sa-ti placa sa faci si sa te gandesti in primul rand la asta. Sa te gandesti mai putin la ce-ti iese. Recompensele vor veni de-ndata ce munca iti va fi recunoscuta ca fiind de la buna in sus.

Claritate - Dormi bine, mananca bine, traieste frumos, gandeste limpede ! Nu lua decizii pripit. Acorda-ti timp - uneori poate fi tot ce ai nevoie.


Desigur : drumul catre reusita depinde foarte mult si de felul milionului tau :p

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !