luni, 19 ianuarie 2015

Cine are cea mai mare oferta de mancare la domiciliu ?

Raspuns corect : Foodpanda.

FoodPanda este un serviciu foarte fain prin care poti comanda online mancare la domiciliu.

Comenzi pe internet de mancare la domiciliu se puteau face si pana acum, cu o singura exceptie, aceea ca nu exista un site sau o aplicatie care sa aduca mai multe restaurante la un loc, si astfel sa-i ofere clientului o multitudine de posibilitati din acelasi loc.

Ei bine, exact acest lucru il face foodpanda, venind in intampinarea acestei probleme. Foodpanda face parteneriate cu restaurante si pizzerii, pentru ca tu sa poti comanda dintr-un singur loc, de la mai multi furnizori. E in acantajul tau, nu-i asa ? :)

Tot in avantajul tau este si faptul ca foodpanda este disponibil si pe telefon smart sau tableta, nu doar pe laptop sau calculator.

Aplicatia poate fi instalata pe toate cele 3 mari sisteme de operare de pe dispozitivele mobile : android, iOS si Windows phone.

De curand mi-am instalat si eu aplicatia si imi place ca primesc notificari cu cele mai noi produse si cele mai avantajoase oferte ale momentului. Din pacate, nu le pot da curs pentru ca locuiesc intr-un oras mai mic, in care foodpanda nu este disponibil. Acesta ar fi singurul lucra pe care l-as reclama la foodpanda, ca nu ne putem bucura si noi, cei din orase mici, de el. Tu ai incercat foodpanda ? Cum ti se pare ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !