vineri, 23 ianuarie 2015

Cum ar arata cartea despre viata mea ?

Imi plac cartile, mai mult decat sa le citesc. As inseamna ca mi-ar placea chiar sa scriu o carte, despre mine, despre altii sau despre anumite subiecte din viata.

Daca ar fi sa scriu o carte despre viata mea, cred ca n-as reusi sa vorbesc doar despre o intamplare anume. Am avut parte de cateva experiente interesante, dar cred ca n-as putea sa reusesc sa fac o carte dintr-o singura experienta, decat daca as dezvolta cu putina fictiune. Imi plac cartile in care faptele reale se imbina cu fictiunea, dar totusi cred ca as alege sa pun mai multe momente din viata intr-o carte.

As scrie o carte despre alegeri in viata. Ar fi o casa construita pe fundatia propriilor alegeri. Alegerile pe care le-am luat in viata ar putea face obiectul unui subiect enigmativ, pentru ca niciodata n-am stiu sa fac cele mai bune alegeri de fiecare data. Si acum poate ca mi-ati spune ca e normal, ca nimeni nu reuseste sa ia cea mai buna decizie de fiecare data. Da, poate ca asa este, dar mie mi s-a intamplat sa gresesc fix in momentele cheie. De exemplu nu mi-a placut niciodata matematica, dar la liceu m-am inscris la mate-info, orbit de ideea ca vor fi si calculatoare pe-acolo. La facultate la fel, m-am gandit ca voi face multa practica, dar in schimb am facut multa matematica. As pune toate acestea intr-o carte cu speranta ca se vor gandi mai bine inainte sa paseasca pe un drum.

As incheia enigmatic, lasand cititorul sa-si imagineze ce s-a intamplat mai departe.

Ca tot a venit vorba de carti si enigme, in ianuarie Editura Univers sărbătorește luna Enigma, luna dedicată colecției de cărți polițiste și thrillere, una dintre cele mai vechi serii ale editurii: concursuri, mistere de dezlegat, informații atractive despre cărțile, autorii dar și cititorii Enigma, oferte și reduceri. Mai multe detalii găseşti aici: http://www.edituraunivers.ro/12-enigma

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !