miercuri, 7 ianuarie 2015

Despre mancare si sport

Desi sunt pretentios la mancare, imi place sa mananc. Uneori sunt tare pofticios. Mai ales noaptea, in ultima vreme. De cateva zile incoace mananc pe la 12 noaptea cu mare pofta, tot ce prind in cale. Nu e ok, ma sperie aceasta atitudine fata de mancare. Nu sunt foarte gras, imi permit sa mananc fara prea mari rezerve, dar sunt constient ca nu e deloc sanatos sa mananc la miezul noptii. Culmea, mi se intampla intr-o perioada in care sunt destul de sedentar.

Cu sportul nu ma omor, desi as vrea. Mi-ar placea sa fac ceva fitness, tenis sau bascket. Dar nu reusesc sa-mi gasesc timp si mai ales, chef.
Mi-ar placea sa fac si inot, dar asta este deja foarte complicat. Nu e un sport la indemana oricui.

Am avut perioade in facultate cand mergeam la sala. A fost frumos, ma simteam bine. De aratat nu cred ca era mare diferenta intre atunci si acum cand nu fac mai nimic.

Sper doar ca intr-o zi sa ma pot schimba si sa am o viata mai activa din punct de vedere fizic. In caz ca n-o sa am timp de sala, visez sa-mi cumpar intr-o zi un petic de pamant, si ma mai misc pe-acolo din cand in cand, cu folos, sper eu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !