sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Despre targul de nunti Mariage Fest, de la Bucuresti


Weekendul acesta s-a organizat un targ de nunti la Bucuresti, la Palatul Parlamentului. Am fost si noi, adica eu cu iubita mea, gandindu-ne ca e util, avand in vedere ca anul acesta ne vom casatori si inca nu am pus chiar totul la punct.

Sa fiu sincer, n-am ramas cu prea multe in urma vizitarii acestui targ. Multe lucruri scumpe si o gramada de oameni care imparteau pliante. 

Invitatiile erau foarte scumpe, rochiile de mireasa si costumele de ginere la fel. 

Preturile rochiilor de mireasa au fost intre 2500 si 5000 lei, dar chiar si lasand preturile deoparte, prietena mea n-a gasit nimic care "s-o cheme la ea", sa fie ceva de genul "cand o gasesti, stii ca e ata", asa cum a auzit ea ca trebuie sa se intample. 

Costumele de ginere costau in jur de 1500 lei cu tot cu camasa si papion. Eu unul am de gand sa-mi iau un costum ceva mai clasic, de la Zara. Sper sa gasesc. 

Invitatiile nu aveau nimic mai special decat modelele pe care le-am vazut si pe net. Singura diferenta pe care am sezizat-o este ca la targ preturile aveau reduceri fictive si chiar si asa, erau aproape duble fata de cele din magazinele online. 

Oferta pentru locatie era decenta, dar asta nu ne-a interesat. Verighetele asa si asa ca model, destul de scumpe la pret, dar nici ele nu ne-au interesat foarte tare, pentru ca vrem sa mergem pe ceva mai clasic si decent ca si pret. Clasicul lor nu e si clasicul nostru, asa ca va trebui sa mergem pe comanda.

Oferta foto-video a fost cam aceeasi pe care am intalnit-o si noi pe net, pornind de 5-600 euro, pana la 1000-1200. 

In principiu, targul n-a fost cine stie ce. Nu ne-a luat prea mult sa parcurgem targul.

Ce nu mi s-a parut ok au fost preturile biletelor. Un bilet costa 25 lei, suma care mi se pare prea mare. Am platit 50 lei pentru ce ? Sa vizitam targul, dar parca e prea mult doar pentru o vizita. Am strans totusi, in schimb, o sacosa de pliante :)). 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !