luni, 19 ianuarie 2015

Fii tu prost, ca te-njur eu !

Intr-o zi unul din colegii mei mi-a spus o poveste adevarata, care se rezuma la expresia din titlu : fii tu prost, ca te-njur eu !

Probabil stiti si voi si poate chiar faceti la fel, adica in momentul cand va impiedicati sau faceti vreo stangacie, spuneti ca v-a injurat cineva care va poarta pica sau ceva de genul.

Mi s-a intamplat, pentru a nu stiu cata oara (desi n-as zice ca mi se intampla extrem de des) in seara asta, cand eram sub dus. Nu intelegeam de ce nu am presiune mai mare la apa. Stiam ca mama e la bucatarie, asa ca mi-am zis ca poate spala vasele - cand merge apa calda in ambele parti, presiunea e ceva mai scazuta. M-am simtit ca si cum cineva imi pune bete-n roate, dar n-a durat deloc mult, deoarece cateva secunde mai tarziu am pus inca o data mana pe robinet si am realizat ca nu e deschis la maxim. Fii tu prost, ca te injura altii ! Mi-am amintit cu putin umor si mi-am propus sa incerc sa fiu mai atent, pentru ca mi se poate intampla si in alte situatii, urmand consecinte mult mai grave.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !