sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Noi reguli tind sau apara in fotbal


Daca nu reguli, cel putin practici.

Cred ca in curand se vor schimba regulile si echipele nu vor mai fi obligate sa-si puna antrenor, sau isi vor pune fix de dragul de a avea in schema clubului, asa cum taranul devenit fermier isi pune inginer agronom – un tanar care desi a studiat temeic (dar in cele mai multe cazuri nu a facut-o), nu stie ce e aia lopata, grebla, semanatoare si alte cele.

Astfel, marii antrenori ai Romaniei (nu stiu daca asta trebuie sa fie ironie sau nu), vor deveni consilieri fotbalistici, sau mai bine zis sportivi, ca “forta si viteza ” si "tre' sa facem bine, sa nu fie rau" pot fi chei ale succesului in multe alte sporturi. Si atunci nea’ Gigi si prietenii lui vor suna la agentiile lor de consiliere sportiva, vor cumpara sfaturi si vor dicta punerea lor in aplicare.

Partea buna e ca pot avea si 5 antrenori la un singur meci, sau la fiecare alt meci alt sau alti antrenori, daca isi permit. Partea proasta e ca nu vor avea pe cine sa concedieze, ci doar vor inceta colaborarea, pentru a putea s-o reia fara probleme oricand doresc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !