marți, 6 ianuarie 2015

Pedeapsa si potential

E neplacut sa pedepsesti oamenii, mai ales dandu-i afara. Ei nu vor intelege niciodata ca desi crezi in potentialul lor de-a se dezvolta si de a deveni mult mai buni in viitor, trebuie sa va despartiti. Pentru ca uneori nu e timp de rabdare si fiecare trebuie sa faca ce-i mai bine pentru el, la momentul prezent sau viitor apropiat, moment ce poate fi oarecum anticipat.

N-am dat niciodata un om afara, desi am fost acuzat ca as fi facut-o. Totusi, pot sa fiu de acord ca acei oameni au meritat sa fie dati afara. Dar nu am facut-o eu, asa cum nici de angajat nu i-am angajat eu. In general cel care aduce un om isi asuma o anumita raspundere pentru el. Nu am angajat nici un om pana acum. Doar am fost angajat.

Oamenii de care imi amintesc eu acum erau destul de diferiti intre ei. Doar unul avea potential de evolutie. Insa degeaba ai potential daca ai un ego si mai mare si nu prea respecti munca in sine. Cu altul dintre ei nu puteai face mare lucru. Mai mult incurca. Altul arata o anumita putere de munca uneori, care putea sa fie suficienta de foarte multe ori, dar pe langa asta exista si la el o aroganta si-un orgoliu destul de mari, ceea ce nu facea bine nimanui, nici macar lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !