joi, 8 ianuarie 2015

Prefer inainte, nu inapoi, chiar si daca vorbim de o intoarcere in timp

Cu toate ca am facut multe greseli, nu m-as intoarce inapoi in timp. E vorba de viata mea si imi asum atat trecutul, cat si prezentul si viitorul.

N-am stiut niciodata ce vreau cu adevarat, si asta m-a facut sa fiu mai tot timpul guvernat de o nesiguranta care s-a rasfrant in aproape orice am facut sau am incercat sa fac. Cu toate astea, destinul a avut grija de mine si am reusit sa supravietuiesc si sa ajung la o destinatie destul de frumoasa, mai ales pentru altii, cei care vad lucrurile din exterior.

Mi-a lipsit intotdeauna echilibrul. Nici acum nu-l am. Dorm prea mult dimineata si prea putin noaptea, mananc prea mult si la ore nepotrivite. Si ar mai fi cate ceva de adaugat, dar parca am chef sa trec mai departe.

Cred ca am o relatie mai deosebita cu viata si moartea. Contrar a ceea ce simt multi oameni, mie mi-e mai frica de viata, decat de moarte. Uneori chiar inchid ochii, pun mainile pe piept si ma imaginez stand intr-un cosciug. Sincer, e relaxant. Dar as vrea totusi sa mai raman un pic in lumea in care m-am nascut. Mai am ceva lucruri de facut, lucruri pe care trebuie sa le faca orice om, indiferent de conditie sociala : o familie, o casa, un copil. Sunt lucruri care se incep in ideea ca se fac intr-o viata. Unii le termina mai repede, altii mai tarziu. Unii reusesc mai bine, altii mai putin bine. Nu exista o reteta a succesului.

Ca si altii, am suferit mult pentru lucruri prea mici. Inca o mai fac uneori, dar nu tot timpul.

M-am gandit de ceva ori si intotdeauna am ajuns la concluzia ca mi-ar fi fost mai bine in urma cu 5-6 ani, cu mintea din prezent. Dar asa ceva nu se poate, asa ca mai bine nu las loc de regrete.

Cred ca sunt pe un drum bun, desi stiu sigur ca nu-s pe cel mai bun. Dar e un drum care se poate lega de altele mai bune si asta, zic eu, conteaza mult, si trebuie sa-mi dau silinta sa merg inainte.
De astazi mi-am reluat calatoria, dupa o mica perioada de pauza care s-a resimtit teribil de lunga. Cu bine !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !