vineri, 9 ianuarie 2015

Printul cersetor s-a retras.

Imi place sa-i spun lui Adrian Mutu printul cersetor al fotbalului romanesc. Print pentru talentul cu care e inzestrat, cersetor pentru ca n-a stiut sa valorifice cu adevarat acest talent.

Fostul decar al nationalei Romaniei, care n-a fost niciodata un decar adevarat, a anuntat de curand ca se retrage, nu mai e fotbalist si nu mai vrea sa discute de fotbal.

Din pacate, talentul sau lipsit de rezultate concrete nu poate umbri episoadele urate in care a fost Mutu implicat de-a lungul carierei. Vorbesc desigur, de cele doua cazuri, Chelsea si Fiorentina. Cine stie, poate mai sunt si altele. Sincer, cred ca n-ar mai mira pe nimeni.
Mutu nu mai e de mult fotbalist, in ochii multora.

Un meci de retragere pentru Mutu ? Nu cred ca mi l-as programa in agenda, sa nu-l ratez. M-as uita, dar doar daca n-as avea ceva mai bun de facut.

Multi spun ca Mutu a fost un fotbalist extraordinar. Pardon, dar nu prea e asa. Mutu doar putea fi un fotbalist extraordinar, daca nu-si batea joc de cariera lui. El a fost in cateva sezoane un fotbalist bun, cu sclipiri de fotbalist foarte bun. Iata una dintre sclipiri :

Pentru golul asta ii dau toate aplauzele din lume ; a fost un fol absolut extraordinar. Dar au fost putine momentele astea, iar ca un fotbalist sa fie extraordinar, trebuie sa aibe tolba plin cu astfel si altfel de sclipiri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !