joi, 15 ianuarie 2015

Tu cum preferi facturile ?

Facturile primite prin posta sunt o mare risipa de timp si hartie pentru multi tineri, dar ele nu pot disparea, pentru ca ceilalti, mai batrani, au trait o viata cu ele si vor sa traiasca in continuare, pentru ca asa s-au obisnuit, e ceva ce face parte din esenta lor, iar esenta unui om cu greu se poate schimba.

Solutia exista. La multe servicii putem alege cum vrem sa primim facturile : in format electronic sau in format fizic, expediat prin posta. Eu unul prefer formatul electronic.

N-am avut niciodata obiceiul de a verifica cutia postala din scara blocului si nici nu am de gand sa-mi formez acest obicei. In schimb, prietena mea daca intra de 5 ori in scara blocului, de aceleasi 5 ori viziteaza si cutia postala. Nu e o critica, doar spun si imi expun pozitia pe care o prefer.

Nu sunt de acord cu impunerea unei taxe suplimentare pentru primirea facturilor prin posta, in ideea de a forta oamenii sa treaca la varianta electronica. Oricum taxele de expediere a facturilor sunt prinse, undeva pe acolo, in pretul serviciului cumparat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit la sectiunea de comentarii . De-abia astept sa citesc mesajul tau !